Деян Донков забърка Радина Кърджилова в невероятен скандал

0

Деян Донков въвлече любимата си Радина Кърджилова в невероятен скандал

За буйния нрав на Деян Донков много се говори. Но едва ли някой е предполагал, че и кротката Радина Кърджилова може да се държи точно като него. За това свидетелстват банкови служители, които са потресени не само от поведението на актьора, но и от това на половинката му.

От няколко седмици инспектори на една от големите банки у нас издирват буквално под дърво и камък двамата влюбени. В основата на скандала, в който те са се забъркали, е некоректността им. Деян Донков и любимата му Радина Кърджилова се оказали некоректни платци към банката.

Преди време двамата теглили огромен кредит. Но от няколко месеца не го обслужват. Актьорите са просрочили плащанията си и дори не считат необходимо да се свържат с представител на банката.

Нещо повече – всеки опит от страна на банковите инспектори да се свържат с известните си длъжници, удря на камък.

Двамата или не си вдигат телефона, или се държат грубо със служителите в случай, че те все пак успеят да се свържат с тях. Няколко пъти служител на банката е потърсил актьорите на посочения от тях адрес. Но и това не увенчало с успех опитите им да разговарят с длъжниците си.

Деян Донков въвлече любимата си Радина Кърджилова в невероятен скандал
Деян Донков въвлече любимата си Радина Кърджилова в невероятен скандал

Деян Донков успял да убеди и Радина Кърджилова да изтегли голям заем. Двамата си станали взаимно поръчители. Тогава те представили и много добри финансови показатели пред банковите служители.

Двамата актьори представили служебни бележки за доходите си в Народния и Военния театър. Въпреки, че отговаряли на всички критерии за отпускането на кредити, очевидно доходите им не позволяват да покриват редовно задълженията си към банката, пише БЛИЦ, позовавайки се на Blife.bg.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.