Фийон и Льо Пен влизат в битката за Франция

Гласувайте за статията

Франсоа Фийон и Малин Льо Пен ще се борят за Франция

Въпреки многобройните драми и скандали около тях, Франсоа Фийон и Марин Льо Пен влизат в битката за Франция. И двамата партийни лидери предизвикаха маса скандали последните дни, но успяха да убедят крайнодесните и консерваторите да им гласуват доверие.

Лидерът на крайнодесни Национален фронт (ФН), Марин Льо Пен и кандидатът за президент на консервативната партия републиканците, Франсоа Фийон успяха буквално в последния момент. След тежки преговори, те си осигуриха необходимите 500 подписа на избрани представители, за да могат да официализират своята кандидатура за президент на Франция, гласят последните новини от Париж.

Припомняме ви, че Франсоа Фийон бе замесен в страхотен скандал. Той и съпругата му бяха уличени в присвояване на големи суми, като дамата е била назначена фиктивно на работа към едно от дружествата на съпруга си. По този си договор госпожа Фийон е получавала огромни възнаграждения. И в резултат на това бе публично порицана.

Марин Льо Пен пък уплаши избирателите с крайните си виждания за бъдещето на ЕС. С лозунга „Франция над всичко“, тя заяви, че е готова да изведе дори страната от ЕС, ако това се наложи.

В действителност, ако и Париж напусне след Лондон, съществуването на съюза се обезсмисля. Неслучайно лидерката на националистите е определяна като изключително спорна кандидатура за този пост.

Кандидатите за президентските избори имат срок до 17 март, за да представят подписите на Конституционния съвет. А там след проверката, в срок от три дни най-късно, ще съобщи имената на кандидатите, които ще участват в надпреварата за президент.

Първият тур на президентските избори във Франция е насрочен за 23 април, а вторият е предвиден за 7 май.

Фийон и Льо Пен влизат в битката за Франция

Фийон и Льо Пен влизат в битката за Франция

Вече се говори, че една от най-колоритните двойки е на път да спечели. Любовната история на един мъж, който се е оженил за 20 години по-старата си учителка развълнува цяла Франция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар