Нови разкрития за трагедията с Роро Кавалджиев

Нови разкрития за трагедията с Роро Кавалджиев
3.5 (70%) 2 votes

Изплуваха нови разкрития за смъртта на Роро Кавалджиев

Излязоха наяве нови разкрития за внезапната смърт на Роро Кавалджиев. Негови приятели направиха още едно изненадващо разкритие.

Според лекарите причината за смъртта му е двустранна пневмония, довела до полиорганна недостатъчност. Но според приятелите му истинската причина е коренно различна. Те са убедени, че грях извършен от Роро Кавалджиев, е причината за внезапната му смърт.

Дни преди да се случи най-лошото покойният тв водещ се върна от екзотична почивка в Бали. За никой от приятелите му не е тайна неговото увлечение по окултното.

Не веднъж Роро Кавалджиев е споделял пред близките си, че не вярва в съществуването на Ад и Рай. Според него съществуват единствено паралелни светове.

Още преди да замине за Бали той се зарекъл, че ще посети едно от местата на острова, носещи невероятен енергиен заряд. Това е гората на маймуните. Последователите на индуизма засвидетелстват всеки вторник и неделя почитанието си към Бога на маймуните Ханун.

Роро Кавалджиев мечтаел да медитира на това свещено място. И още с пристигането си в Бали побързал да го посети. Но именно там той извършил непростим грях, с който разгневил Бога на маймуните.

Според законите на индуизма, всеки който си позволи да вземе нещо със себе си от гората на маймуните, ще бъде застигнат от тежко наказание.

Изплуваха нови разкрития за смъртта на Роро Кавалджиев

Изплуваха нови разкрития за смъртта на Роро Кавалджиев

Роро Кавалджиев не се съобразил с тази повеля. Той много искал да отнесе със себе си късче от това мистично място. На тръгване от гората на маймуните той взел камъче от там, което донесъл в България.

Приятелите на Роро Кавалджиев са убедени, че постъпката му е разгневила Бога на маймуните и това е причината за злощастната участ на радио водещия, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар