Ивана не изневери на Бойко (Вижте за каква сума отказа да пее за БСП)

Гласувайте за статията

Ивана отказа да открие предизборната кампания на БСП, певицата не изневери на ГЕРБ

Ивана остана вярна до край на Бойко Борисов. От БСП се опитали да я привлекат на тяхна страна като й предложили 25 бона за да агитира за левицата на откриването на предизборната им кампания. Корнелия Нинова ударила на камък. Народната любимка заела принципна позиция.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи” още от 2009 година тя се подвизава като активист на партията на Бойко. И за нищо на света не изневерила на предпочитанията си.

За предсрочните избори Ивана била ухажвана от куп партии. Сред, които се нареждат ДПС, Зелените, че накрая и БСП се включили. Въпреки, че всички били наясно, че певицата от години работи с ГЕРБ. Решили да си опитат късмета.

Корнелия Нинова била сред най-настоятелните. Не мислела, че може на нея някой да й откаже. Червената лидерка засипала Ивана с комплименти. Като я поканила да направи турне из страната и то в най-големите градове. Тя й предложила само за откриването в София, където Нинова е водач на листа в 25 МИР сумата от 25 хилядарки. Но фолк фурията даже не я изслушала до край. Отсякла, че парите не са важни за нея. Не може да изневери на политическата си принадлежност, предават от електронното издание hotarena.net.

Ивана никога не е крила, че храни топли чувства към бившия премиер. Харесва го още от  времето когато Бойко беше кмет на столицата. През  2009 година тя заяви ясно политическата си принадлежност. Симпатизантите на ГЕРБ още се помнят грандиозните й предизборни концерти от онова време.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Ивана не изневери на Бойко (Вижте за каква сума отказа да пее за БСП)”

  1. дума

    мар. 10. 2017

    Браво! Това е курназ жена.А баба Курнелия да го духа мекия на Дядо си Стефчо Деянов.

  2. месара

    мар. 14. 2017

    другарката курнелия се опитва да купи всичко в името на победата на шумкарската партия бсп !!!

Добавете коментар