Владимир Горанов глези половинката си като принцеса (Снимки)

Гласувайте за статията

Владимир Горанов беше пестелив относно бюджета, но за жена си развързва кесията

Владимир Горанов е с по-широки пръсти когато става дума за любимата му съпруга. Бившия финансов министър е пословичен с пестеливостта си когато става дума за държавните пари.

Фамилията му определено се радва на приоритет когато Горанов реди графика си. Той е водач на листа е ГЕРБ, но винаги намира време да си прибере детето от училище. Така отменя съпругата си. Която се радва на истински семеен комфорт.

Бившия  министър е станал истински баща за пример. Грижовният татко не изпуска от ръката си хлапето докато пазарува. Не се свени да изпълнява някои домакински задължения. Като се погрижи да има всякакви продукти за семейната вечеря.

На Горанов често му се случва да се лиши от автомобила си и личния си шофьор когато на съпругата му й се налага да изпълнява някои свои ангажименти. Тогава на Влади му се налага да използва столичните таксита, предават от електронното издание retro.bg.

Явно, че на първо място за политикът от ГЕРБ стои комфорта на най-близките му хора. Горанов е осигурил на четиричленнта си фамилия луксозен апартамент в охранявания комплекс „Есте” в столичния квартал „Изток”. Там е пълно с богаташи и известни личности. Съседи са с Ивайло Московски, който беше транспортен министър.

Блоковете на живеещите в тузарския комплекс са по последен писък на модата. Охрана дебне никой да не наруши спокойствието на ВИП персоните когато са си у дома.

Въпреки това Владислав Горанов е взел допълнителни мерки за семейството си. Жена му никога не ходи без придружител. А когато сам не може да си прибере детето от школото шофьорът му се заема с важната задача да заведе малкия в къщи с лъскавия мерцедес.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар