Роро искал да осинови дете преди смъртта си

Гласувайте за статията

Роро и приятелят му правели планове да стават родители

Роро не криел връзката си с Антон Церков

Роро е планирал да става баща преди смъртта си. Внезапно починалият ТВ водещ и приятелят му – Антон Церков, били по-влюбени от всякога. И планирали да си имат свое дете, като дори обсъждали дали да осиновят или да използват услугите на сурогатна майка.

Естествено, внезапната смърт на сина на Вили Кавалджиев, хвърлила приятеля му в дълбока депресия. Тони не спира да ридае по внезапната му смърт, тъй като след края на „ВИП брадър” любовта помежду им пламнала още по-силно.

Роро„Почивай в мир, мило мое момче! Винаги ще бъдеш другата част. Обичам те с цялата си душа и същество”, написа преди ден Тони в профила си във Фейсбук. 38-годишният левент и водещият се запознати на работното си място, преди 4 години, в музикалната телевизия „Бокс”. Не след дълго помежду им пламва силна любов, а пред разкрепостения колектив на канала мъжката двойка дори не крие пламтящата страст помежду им.

Отношенията между Роро и Тони обаче не са били гладки през всички години на връзката им. Двамата на няколко пъти са се разделяли, като малко преди „ВИП брадър” разлъката им уж била окончателна.

Приятелят на Роро дори бил против половинката му да влиза в риалити предаването, заради очакваната помия, която ще се излее срещу него.

След края на Големия брат обаче осъзнали, че не могат един без друг. Двамата се събират отново и чувствата им пламват, сякаш тепърва се срещат. За да ознаменуват възродилата се помежду им любов, Роро решава да отидат заедно на почивка в Индонезия и остров Бали в компанията на фолк изпълнителите Глория, Илиян, съквартиранта Борислав Комсийски и други техни приятели, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар