Вярвате ли, че е на 50?! Китайка шашна мрежата с младостта си

Гласувайте за статията

В деня на жената една китайка се превърна в звезда в мрежата

Вярвате ли, че е на 50? Китайка предизвика всеобща истерия в интернет, с появата си. Ху Мин е на 50 години, майка на 25-годишна дъщеря и пенсионерка. Но в същото време спокойно минава за сестра на наследницата си.

Красивата китайка се превърна в сензация в интернет, след като се появи на снимки в местен вестник. А интернет полудя по нея.

„Пия много зелен чай, поддържам ума си спокоен и си лягам в 21 часа вечерта“, споделя Ху Мин Хуанг. Тя признава, че е суетна и се грижи за себе си, като ходи често на фризьор и се поддържа във форма.

„Нямам пластични операции. Внимавам как се храня, движа се активно и спя много“, разкрива тайната си Ху Мин. Нейния съпруг признава, че често му се случва да му заявят, че му завиждат за младата му любовница. В същото време той е щастлив, че има Ху за своя съпруга. „Много познати ми казват, че ми завиждат за младата любовница. И силно се изненадват, когато разберат, че това е съпругата ми и с нея сме заедно повече от 25 години“, добавя още той.

Китайката от своя страна не крие, че на 50 е преоткрила живота си. И далеч не страда заради възрастта. „Преди няколко години се пенсионирах и няма да крия, че ми беше доста трудно да свикна с живота у дома. За щастие открих интернет, писането и посещенията при фризьорите. А срещите с приятели ме поддържат във форма“.

Ху Мин разкрива, че дъщеря й е най-добрата й приятелка. Двете обожават да ходят по магазините и да пият чай. Освен това съпругът й винаги намира повод да я изведе някъде, така че половинката му да не скучае.

А що се отнася до тайната за младостта — спокойствието и любовта на близките са най-важната съставка.

50-годишна китайка е хит в интернет

50-годишна китайка е хит в интернет

Честит осми март!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар