Ето кое беше последното гадже на Роро! (снимки + подробности)

Гласувайте за статията

Ето кое се оказа последното гадже на Роро!

Десетки приятели и колеги изпратиха Роро Кавалджиев в последния му дом миналия понеделник, когато бе погребението на внезапно починалия водещ.

Роро

Роро живееше на бързи обороти

Плътно до ковчега бе почернената му майка Светлана, която бе придружавана от последното гадже на сина ѝ – Тони, докато полагаха ковчега с водещия в черната земя, видяха папараците на Таблоид.

Последният любовник на Роро е 40-годишния оператор Антон, когото всички познават като Тони. Роро и Тони преживяха бурна 3-годишна връзка, която приключи окончателно малко преди да влезе във ВИП Брадър.

Много приятели и колеги изпратиха Роро до последния му дом. Миналия понеделник бе погребението на внезапно починалия водещ. До ковгеча бе неговата почернена майка Светлана.

Редом до нея бе и последното гадже на Радослав Кавалджиев-Роро. Това бе 40-годишния оператор Антон, известен като Тони.

Двамата имаха тригодишна бурна връзка. Но малко преди Роро да влезе във ВИП Брадър двамата се разделиха.

Припомняме, че водещия почина от двустранна белодробна недостатъчност. Той бе приет във Военна болница в много тежко състояние и висока температура.

Преди да почине той е бил на екзотична почивка с приятели на Бали. Именно там водещия е пипнал вирус, според някои доктори на денга, който се оказал смъртоносен за водещия.

Роро се оплаквал от симптоми на грип, но до края лекарите не успели да му поставят точна диагноза. Майката Светлана и Роро бяха в много сложни отношения.

Двамата затоплили чувствата си след излизането на музикалния водещ от култовото шоу. Роро има брат Александър, който е завършил актьорско майсторство и сестра Кристина.

Разкриха кой е приятелят му, това е операторът Тони

С тях също не е бил в особено добри отношения. Те го критикували заради залитането му по наркотиците и възгледите му за астралните и паранормални светове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар