Фики Стораро и хубавата Гюлджан се разделиха! (ето причината)

Гласувайте за статията

Фики Стораро и любимата му Гюлджан се разделиха!

Фики Стораро и гаджето му Гюлджан са подложени на голямо изпитание. Поп фолк идолът и неговата избраница ще живеят разделени, макар и не по собствено желание.

Фики Стораро

Фики Стораро и Гюлджан ще трябва да се обичат от разстояние

Момичето остава при родителите си в Белгия, а певеца си е в България. Двамата ще трябва да се обичат от разстояние.

Чаровната девойка няма да се премести при избраника си. В Белгия изпълнителят заведе своите родители Тони и Валя Стораро.

Там, пред нейните родители той представи бъдещата им снаха.Припомняме, че тогава медиите гръмнаха, че Фики Стораро се сгодява.

Годежът беше твърде изненадващ и неочакван. Някои предположиха, че това се случва напук на Преслава, с която изпълнителят имаше близо две годишна връзка.

„Гюлджан остава при своите родители. Все още не сме стигнали дотам, че да заживеем под един покрив. Дано и това да стане”, каза 22-годишната чалга звезда.

Синът на Тони Стораро е бесен на родните медии. Той е категоричен, че бебе няма да има. Поне дотогава, докато двамата не минат под венчило. Защото това е в разрез с тяхната религия.

Фики Стораро е категоричен, че дете ще има едва след като той и неговата избраница минат под венчило.

„Церемонията с пръстена не бе годеж, а само репетиция. Един ден и това ще стане. Но няма как да стане да имам дете, без да съм минал под венчило. Това го изисква нашата религия.

Засега не мисля за дете. Въпреки че сърцето ми се разтапя, като видя малко човече около мен. Твърде рано ми е да ставам татко. Но един ден и това ще стане, когато Господ реши”, категоричен е младата поп фолк звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Фики Стораро и хубавата Гюлджан се разделиха! (ето причината)”

  1. blaga

    Ное. 28. 2017

    zashto se delite vie ste edin za druk jiveite si jivota i nese delete

Добавете коментар