Икономът на принцеса Даяна забъркан в скандал (Вижте как се тресе Кралството)

Гласувайте за статията

Икономът на Даяна забъркан в гей скандал, Елизабет II си затворила очите преди време

Пол Бъръл, довереникът на Даяна се озовал в епицентъра на гей скандал. През 1981 година икономът на принцесата участвал в оргии на яхта.

Икономът на Даяна като млад

Британския таблоид The Sun разкрива, че вакханлията била на яхтата Britannia. Полицията арестувала част от моряците, участвали в порноскандала. Сред тях бил и Пол Бъръл. Най-скандалното в случая било, че кралицата била уведомена. Но не предприела мерки срещу палавника. Който се смята, че бил нейна дясна ръка.

Съдебното изслушване станало пред закрити врати. За да не се раздуха скандала.

Елизабет втора само посъветвала Пол да си намери подходящо момиче и да се ожени, предават от електронното издание blitz.bg.

Само след две години икономът на принцесата сключил брак с жена на име Мария.

Преди около година Бъръл не можа да издържа повече и признава за влечението си към мъже. С което слага край на брака си. 57-годишният мъж в момента си има партньор. С когото мислят даже за брак.

Повече от 10 години Пол е довереник на принцеса Даяна и й служи вярно. Двамата стават много близки. Споделят взаимно тайните си. Така съпругата на Чарлз е първият човек, който узнава за неговите наклонности.

Бившият иконом пише книга за Даяна след трагичната й смърт. В която се описват случки от семейният й живот. Бъръл твърди в писанията си, че тя се е страхувала приживе за живота си. Като намеквала,че може да загине в катастрофа или самолетна или автомобилна. Подозирала, че не е удобна за Чарлз. За да може престолонаследникът да се ожени за любовта на живота си Камила.

С откровенията си Пол Бъръл си навлече гнева на принцовете Уилям и Хари. Които смятат, че ако майка им беше жива не би позволила да публикува такива неща.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар