Нова версия за скоротечната смърт на Роро Кавалджиев

Нова версия за скоротечната смърт на Роро Кавалджиев
5 (100%) 1 vote

Приятелите му предполагат, че е бил застигнат от проклятие

Няколко дни след погребението на Роро Кавалджиев изплува нова версия за скоротечната му смърт.

Новата версия за причините довели до кончината му, е още по-мистична от предходните такива. Тя се завъртя в кръга на най-близките му приятели.

Онези от тях, които са обсъждали с Роро Кавалджиев една от любимите му теми – паранормалното, са на мнение, че техният другар е успял да разгневи едно от божествата, на които се е кланял – Хануман, Богът на маймуните в индуизма.

Роро Кавалджиев

Приятелите му предполагат, че е бил застигнат от проклятие

Синът на Вили Кавалджиев издъхна на 24 февруари във Военномедицинска академия. Той бе приет в лечебното заведение в доста тежко състояние. Специалистите обявиха, че Роро Кавалджиев, който участва в последния сезон на ВИП Брадър, е издъхнал от тежка дихателна недостатъчност.
Тя се е появила в резултат на скоротечната двустранна пневмония с прояви на многоорганна недостатъчност.

В началото на февруари Роро Кавалджиев бе на пътешествие до остров Бали заедно с приятели. От там той се върна малко, преди да бъде прикован на легло.
Негови приятели разкриват, че една от атракциите, които посетил там, била Гората на маймуните, намираща се край древната столица Убуд.

Според балиийците боговете живеят именно на тези места.
Преди да замине за Бали, Роро споделил пред приятели, че задължително ще се поклони пред Хануман.

Негови приятели разказват, че той много искал да медитира край Царя на маймуните и да си вземе от там камъче или нещо друго.
Близките му подозират, че ако е изпълнил тази закана, е разгневил Хануман и поради тази причина го е застигнало смъртоносно проклятие.

Те припомнят, че посегателството върху божествата се счита за изключително тежък грях, а изнасянето на част от тях от страната дори се преследва от закона.
Роро Кавалджиев бе от хората, които вярваха в извънземните и паранормалното. Той обаче бе категоричен, че Раят и Адът не съществуват, а има само паралелни светове и други планети, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар