Симона Загорова показа тяло трепач в „Гласът на България“: Ето с какъв режим го извая!

Гласувайте за статията

Симона Загорова вдигна на крака жури и публика в шоуто за таланти!

Щерката на Глория – Симона Загорова определено доказа, че иска да върви по собствен път, без да зависи от известната си родителка. Тази неделя тя буквално скри шапката на зрителите и журито на „Гласът на България“ като се яви във формата, наравно с всички останали.

Симона Загорова

Симона Загорова скри шапката на всички не само с гласа, но и с визията си

Симона Загорова успя да просълзи дори твърдия Иван Лечев с перфектното си изпълнение на Ищар. След което избра да отиде в неговия отбор. Младото момиче обаче възхити всички не само с гласовите си данни, а и с красотата си.

Направи впечатление, че от ден на ден, щерката на Глория става все по-хубава като отдавна вече задмина и самата нея. Девойката показа перфектно тяло, по което много мъже започнаха да въздишат.

А близки до нея източници издадоха, че два месеца преди формата, Симона е минала на строг хранителен режим. Благодарение на него и на упорити тренировки във фитнеса, тя днес е това уникално същество, което видяхме на сцената.

Симона Загорова изцяло преминала на разделно хранене като от месеци не се докосвала до нищо сладко. Изцяло забравила газираните и алкохолни напитки, а и не хапвала дори и залък от любимите си спагети и пици. Волята й обаче дала чуден резултат и ето я сега.

„Симона е наясно със себе си и тялото си. Знае, че като майка си, тя също е предразположена към лесно напълняване и затова трябва да се ограничава, ако иска да е красива. Жертвите обаче си струват във всеки един момент, в който се погледне в огледалото“, хвалят я източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар