Калин Терзийски ужаси всички: До една седмица ще умра! (виж потресаващите му думи тук)

Гласувайте за статията

Калин Терзийски втрещи близките и последователите си в мрежата!

Писателят Калин Терзийски, който на няколко пъти сам се провъзгласи за Бог, разтърси всичките си близки, колеги и последователи в социалната мрежа. Там той счете за необходимо да обяви, че му остава само седмица живот.

Калин Терзийски

Калин Терзийски ужаси всички с думите си

„Ето какво ще ви кажа за себе си. Лекар съм и знам, че до една седмица ще умра. Това не е нещо особено, защото всеки, който е живял, е и умрял. Но като не си жив, не можеш да напишеш новите си три стихотворения, а хората да ги прочетат. Това не е особено добро за мен, никак не е добро“, написа Калин Терзийски.

Думите му моментално получиха невероятен отзив от приятели в мрежата, които се юрнаха да го питат какво му е и дали е зле. „Много съм болен, братче“, отвърна Калин Терзийски на мъж, който го попита дали не смята случайно да се самоубива.

Голяма част от хората обаче са скептични относно думите на писателя и не вярват предсказанието му да се сбъдне. Припомняме, че и преди време той е говорил и писал подобни неща, въпреки че не е бил толкова категоричен и конкретен в датите.

Странно, но до момента бившата любима на Калин Терзийски – Елен Колева, не е отвърнала на посланието му в мрежата. Двамата се разделиха след година връзка и към днешна дата актрисата е щастливо обвързана с нов мъж.

Самата тя неведнъж е признавала, дори и в ефир, че обичта й към Калин Терзийски й е донесъл най-голямата болка и разочарование в живота. Тъй като, докато е бил с нея и са живели под един покрив, той лично й е разказвал за множеството си изневери и забежки с чужди жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар