Роднина на Софи Маринова замесен в грандиозно престъпление

Роднина на Софи Маринова замесен в грандиозно престъпление
5 (100%) 1 vote

Певицата категорично отказала да откликне на молбата му за помощ

Ако ромският славей Софи Маринова си печели хляба с честен труд, то съвсем не може да се каже подобно нещо за някои от роднините й.

Оказва се, че братовчед на Софи Маринова е замесен в грандиозна измама.
Той е бил косвен участник в криминална хроника. Полицейските власти щракнаха белезниците около китките на 40-годишния Ангел.

Той е от Етрополе. Както вече стана ясно, роднината на Софи Маринова е бил заловен в компанията на още няколко престъпници, извършили серия телефонни измами. От извършените измами групата е прибрала над 100 хиляди лева.

Софи Маринова

Певицата категорично отказала да откликне на молбата му за помощ

Роднини на Софи Маринова я потърсили за съдействие, след като вкарали Ангел в ареста. Именно от тях тя разбрала за извършеното от него престъпление.
Искането на роднините било певицата да плати гаранцията за освобождаването му, която възлиза на стойност 2 хиляди лева.

По принцип ромската перла винаги се отзовавала на молби за помощ. Този път обаче молбата останала нечута и неизпълнена. Тя била категорична, че няма да даде и лев, тъй като Ангел напълно си е заслужил да лежи в килията.
Софи била крайно възмутена от безобразните престъпни схеми, в които участвал братовчед й.

Той и аверите му тормозили пенсионери от базата си, разположена в село Гложене. За целта използвали няколко оборотни сим карти. Само в рамките на няколко месеца ромската престъпна група успяла да „ужили“ десетина наивни възрастни хора. От тях те прибрали около 100 хиляди лева.

Новината бе потвърдена и от полицейските власти.
Запознати припомнят, че преди десетина година същият този братовчед на Софи я „прослави“ и с друго престъпление.

Навръх Великден той разбил касата за дарения на манастир, без да му мигне окото. Тогава игуменката на пострадалият манастир – майка Ефросиния заяви, че в касата е имало дарения на стойност над хиляда лева.

Заради това си престъпление ромът бе съден по бързата процедура и получи условна присъда за срок от седем месеца, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар