Тайно от всички: Валери Божинов пристана на Биляна Дол, ожениха се!

Гласувайте за статията

Валери Божинов пристана на сръбкинята Биляна Дол!

Биляна Дол е новата госпожа Валери Божинов? Тази новина заля социалните мрежи. Миналата седмица сръбският модел стегна куфарите за Хонг Конг.

Защото нейното гадже, футболиста Валери Божинов вече е част от китайския тим. В многомилионният китайски град българският футболист ще играе минимум един сезон.

Валери Божинов

Валери Божинов и Биляна Дол може би наистина вече са семейство

Божинката бил посрещнат от второразрядния китайски отбор като герой. Това изчеткало самочувствието му, както и на актуалната му любовница Биляна Дол.

Според клюката Валерката и Дол са се оженили тайно. Биляна Дол, известна като Общата имаше предишен брак с треньора на немския футболен отбор Томас Дол.

За тайното им бракосъчетание намекна самата сръбкиня. Тя написа под общата им снимка.

„Мисис и мистър Божинов, добре дошли в Мейджоу Хака”, я посрещнали китайците. Това написа и сръбкинята под общото им фото.

Трансферът на бившият съпруг на Николета Лозанова е определен като финансов удар. За осем вечерта игра в него нападателят ще прибере в сметките си един милион евро.

Половинката е във възторг от азиатската страна. Няма никакви съмнения, че тя иска да остане да живее в Мейджоу, в близост до източното крайбрежие на Китай.

Преди да отидат там, двойката изкара романтична ваканция в Хонконг. Там те отпразнуваха една година от връзката си.

Коментарите под общата снимка и написаното от Биляна Дол доведоха до много коментари в социалните мрежи.Подозренията за тайно бракосъчетание остават. Но пък Валери все още се води официално съпруг на плеймейтката Николета Лозанова.

Ако това е така, той просто няма как да сключи брак с друга жена, преди да се разведе с първата. Водещата на „Папараци” все още не си е сменила статуса във Фейсбук.

Там хубавицата все още се води „омъжена”. Така че на този етап сръбкинята Биляна Дол няма как да стане госпожа Божинова. Каквато и да е истината, тя определено промени Валери Божинов.

Красавицата е с осем години по-голяма от Валери Божинов. Но за периода, докато са заедно, той не е поглеждал чуждо, дивят се и приятелите му

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар