Поли Генова плаче в ефир след жестока обида от Графа!

Поли Генова плаче в ефир след жестока обида от Графа!
5 (100%) 1 vote

Графа разплака Поли Генова в ефир, обиди я жестоко!

Мишо Мишев разпали истинска война в „Гласят на България”. Талантливият ром накара Поли Генова да изтрие сълзите си, а Графа да й целува ръка, за да я омилостиви.

Момчето от ромски произход е от Сливен, но възпитаник на музиколното училище в Стара Загора. Родителите нямали никакви средства, за да го запишат да учи в музикалното училище. Той дори избягал, но желанието му било да се занимава с музика.

Поли Генова

Поли Генова остана силно наранена от колегата си Графа

„Ако не се занимавам с музика, няма смисъл да живея”, повтаряло то. Директорката на музикалното училище потърсила различни организации, за да извоюва стипендия на талантливия ром.

За да учи и живее в града на липите. Толкова силно с таланта си впечатлил директорката на това школо. И 16-годишното момче вече е техен възпитаник и гордост за цялото училище. То се яви на конкурса и заплени веднага менторите с чудния си глас.

„Този глас чакахме”, изригнаха почти в един глас съдиите и се обърнаха. И тогава последва войната между тях. Владимир Ампов – Графа обвини Поли Генова,че е неискрена, за да се добере до таланта.

Тогава Поли Генова се обиди жестоко, дори заизтрива сълзите от очите си. Това накара Графа да се почувства зле и той веднага се извини на блондинката. Дори я прегърна и разцелува, като й каза „колко много те обичам”.

В шоуто талантливото момче бе заедно с баща си. Той дори се просълзи от гордост, като видя реакцията на публиката и на менторите.

След като сина му завърши да пее. 16-годишният талант обаче избра отбора на Графа. От това гемиите на Поли Генова още повече потънаха. И тя не се усмихна до края на лайфа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар