Горещо: Любимци от „София Ден и Нощ“ са двойка в реалния живот!

Гласувайте за статията

Ясен и Маргото от „София Ден и Нощ“ са заедно в реалния живот!

Феновете на хитовия сериал „София Ден и Нощ” са изненадани от нов факт. Оказва се, че двама от екранните герои в действителност са гаджета.

Героите Ясен и Маргото са любовници в реалната действителност. Червенокосата фурия е тайната приятелка на гаджето на сестрата на Боби.

София Ден и Нощ

Ясен и Маргото от „София Ден и Нощ“ са лудо влюбени в реалния живот

Александрина Андреева в реалния живот е страшно добра и много търсена за участия танцьорка. Тя имаше доста горещи сцени в Драго.  Героят на Асен се казва Виктор Каменов.

За да не ревнува отстрани, той също влиза в поредицата. И определено му се получи.

Любовта определено е движещата сила в култовата поредица. В „София Ден и Нощ” много от двойките се разделят и после се събират. Някои от тях.

Други поемат по своя път и си намират нови партньори. Но червенокосата къдравелка и сериозния планински водач Асен са двойка преди още да се превърнат в звезди.

Асен се появи с гръм и трясък в сцените и стана любимец на фенките на поредицата. Почитателите на „София Дени Нощ” са категорични, че двамата с Калина са идеалната двойка.

На всичкото отгоре планинаря е и много добър човек. Освен това е и голям веселяк, душата на компанията. Но докато в сериала дели една постеля с Калина, извън екрана той е верен приятел на червенокосата танцьорка.

Виктор и Александрина се допълват напълно извън екрана. Тя е танцьорка, но в заведения, където се пуска само черна музика. А той е страстен почитател на този стил и винаги е на първия ред, до диджея.

Именно така са се запознали. Но не са станали веднага гаджета, твърдят от близкото им обкръжение. Първо са били дълго време приятели и едва по-късно стават гаджета. А сега се неразделни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар