Става напечено: Първата дама ядоса президента Румен Радев! (виж какво прави през главата й)

Става напечено: Първата дама ядоса президента Румен Радев! (виж какво прави през главата й)
5 (100%) 1 vote

Съпругата на президента Румен Радев успя да подлуди всички на „Дондуков“ 2!

Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, не спира да удивлява служителите на „Дондуков“ 2. След шокиращото напускане на Елена Йончева като пресаташе на президентството, постът й още стои свободен.

Кандидати, разбира се, има бол. Но всички те първо минавали през среща на четири очи с Десислава Радева. След която се изпарявали от президентството яко дим. Източници твърдят, че Генерал Деси, както я наричат, се държала повече от строго и високомерно с кандидатите за пресаташе на Румен Радев.

Румен Радев

Жената на Румен Радев още протака и не иска да назначи заместник на Елена Йончева в президентството

И по всякакви начини им показвала, че дори и да заемат исканата от тях длъжност, нейната дума винаги ще е първа и последна. „Съпругата на Румен Радев не спира да протака избора на пиар. Тя не иска това да е човек с позиции и респект в обществото като Елена Йончева. А младите и непознатите ги кара сами да си говорят“, коментират източниците.

Всичко това вече ядосвало самия президент и той показвал нервите си. Хората около него са убедени, че съвсем скоро Румен Радев ще покаже на жена си кой действително командва парада. И ще назначи свой си човек на мястото на негов медиен секретар.

Дори и това да влоши семейните отношения между държавния глава и първата дама, тотално недопустимо е институцията да не разполага с човек за този важен, отговорен и задължителен пост.

Остава само да проявим търпение и да видим кога ще стане това и каква ще е реакцията на самата Десислава Радева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар