Разкритие: Венета Райкова не излизала от дома си 6 месеца, развила страхова невроза! (още подробности)

Разкритие: Венета Райкова не излизала от дома си 6 месеца, развила страхова невроза! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова изпаднала в страхова невроза и се наложило медикаментозно лечение!

Ужасяващо разкритие за Венета Райкова втрещи близките и феновете й. Оказа се, че водещата изпаднала в тежка депресия, която впоследствие прераснала в страхова невроза. А тя се заключила в дома си за цели шест месеца.

Причината за влошеното й състояние, което наложило лечение с хапчета, било уволняването й от ТВ7. Венета Райкова водеше там предаването си „Дневникът на Венета“ и силно разчиташе на заплатата и рейтинга си на звезда.

Венета Райкова

Венета Райкова преживяла страшно зле фалита на ТВ7 и спирането на кариерата й на водеща

С фалита на телевизията обаче тя изпаднала в шок, тъй като осъзнала, че вече ще й бъде адски трудно да си намери нова работа на екран. Плакала с дни, а след това се затворила в себе си. Постепенно започнало да й прилошава все по-често и в един момент осъзнала, че дори не може да шофира нормално колата си.

Венета Райкова дълго се дърпала и не искала да посети кабинета на лекар. След като и сънят й изчезнал, тя осъзнала, че повече не може да продължава така и най-накрая се обърнала към специалист. Който й предписал терапия с успокоителни лекарства.

„Слава Богу, Венета се оказа силна и читава жена. Само след няколко седмици симптомите на страх и паника изчезнаха и тя се взе в ръце. Започна отново да се усмихва, разказваше дори вицове. Осмисли живота си и реши да започне с писането на книги. Оттам насетне всички знаем как се развива животът й. Потръгна й много“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар