Деси Цонева втрещи всички с тази изцепка (ФОТО)

Гласувайте за статията

Този път щерката на Димитър Цонев надмина себе си

Наследницата на покойния тв водещ Димитър Цонев – Деси Цонева, втрещи всички с изцепката, която направи.

Деси Цонева за пореден път показа, че не е много наясно как трябва да изглежда човек на такива събития.

Тя остави всички без думи на погребението на Роро Кавалджиев във вида, в който се появи. Запознати издават, че Деси Цонева останала вярна на плитките дънки, които носи. Те обаче й изиграли доста лоша шега този път.

Наследницата на покойния Димитър Цонев успя да разтърси всички присъстващи на поклонението на Роро. Бельото й лъсна под ниските дънки, а със сигурност това не е добра идея на подобно събитие. Може би, ако се беше появила в този си вид в дискотеката на никого нямаше да направи впечатление, но на погребение…

Деси Цонева

Този път щерката на Димитър Цонев надмина себе си

Свлечените дънки едва не позволиха на опечалените от смъртта на Роро Кавалджиев да надникнат на най-интимното й място. Под дънките й лъсна долната част на бельото й.
На всичкото отгоре тя бе заложила на прозрачно бельо. Вероятно сами си давате сметка, че по този начин всеки можеше да види какво се „крие“ под него.

Хората, които успяха да уловят изкусителната гледка установиха, че под прозрачното бельо се крие епилиран венерин хълм и стилна татуировка на цветя, отбелязва „Уикенд“.
Несъмнено появата на Деси Цонева в подобен вид на такова събитие не е проява на добър вкус.

Междувременно мнозина започнаха да си задават въпроса дали пък Деси Цонева не цели да привлече внимание по възможно най-скандалния начин, пък било то и на поклонение или погребение.
Припомняме, че тя успя да предизвика възмущението на голяма част от обществото и по време на поклонението на баща й – Димитър Цонев.

Тук възниква въпросът дали Деси не е съобразила, че дънките й падат твърде ниско и разкриват доста пикантна за околните гледка или го е направила нарочно, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар