Тежка драма съсипва Петя Дикова

Гласувайте за статията

Чаровната Петя Дикова не е на себе си

В противовес с лъчезарното си излъчване в ефир, в реалния живот Петя Дикова е тъжна и унила. Причината за тежкото й психическо състояние е лична драма, която е съсипва.

Щерката на Сашо Диков е отчаяна и не намира изход от тази неприятна ситуация. Единствена утеха за нея са антидепресантите, към които е посегнала от отчаяние, разкриха колегите й от бТВ пред Хот арена.

От години тя страда от факта, че не може да си намери мъж. Преди известно време връзката й с англичанина приключи.

Двамата бяха заедно от няколко години и от началото на връзката им 32-годишната тв водеща таеше надежда, че той ще я отведе до олтара. Но и този път удари на камък.

Колегите й коментират, че последната й връзка е била с по-млад от нея мъж. Но тя продължила само няколко месеца и двамата се разделили. От тогава Петя Дикова буквално не е на себе си.

Амбициозната журналистка открила начин да теши любовната си мъка. Работата се оказала единственото спасение за нея. Но в момента и тя не може да я спаси от тежката депресия.

Петя Дикова си дава сметка, че колкото повече работи, толкова по-малко време й остава за личния живот.

Чаровната Петя Дикова не е на себе си

Чаровната Петя Дикова не е на себе си

Друг проблем, който безспорно дава негативно отражение върху психическото състояние на тв водещата, е здравословния й проблем. Тя страда от заболяване на щитовидната жлеза, което е причината да качва внезапно килограми.

Това допълнително депресира чувствителната Петя Дикова. Засега тя успява да запази фигурата с диета и железен режим. Но на моменти усеща, че губи сили и за това, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар