Страховити разкрития за смъртта на Роро Кавалджиев

Страховити разкрития за смъртта на Роро Кавалджиев
5 (100%) 1 vote

Изглежда екзотичното пътуване до Бали е коствало живота му

На бял свят изплуваха страховити разкрития за смъртта на Роро Кавалджиев.

Припомняме, че както вече стана ясно, няколко дни преди да издъхне, Роро Кавалджиев бе на остров Бали, заедно със свои приятели. Там той паднал от лодката и престоял в продължение на 30 секунди под водата. Предполага се, че именно това падане е изиграло голяма роля за смъртта му.

По всяка вероятност Роро Кавалджиев си е хванал някоя от тропическите трески. Най-разпространената от тях е денга. Това коментира в ефира на Нова тв едно от родните светила в лечението на инфекциозни заболявания – д-р Атанас Мангъров.
Инкубационният период на този вирус е около две седмици.

Роро Кавалджиев

Изглежда екзотичното пътуване до Бали е коствало живота му

Той може да бъде предаден чрез обикновено ухапване от комар, който е заразен от някое животно. В преобладаващата част от случаите протича сравнително леко. Може обаче да се развие и доста скорострелно и да протече много тежко. Вероятно точно такъв е бил и случаят на Роро. В такива случаи няма какво да се направи, тъй като няма медикамент, който да повлияе, категоричен е Мангъров.

Медикът подчерта, че едно от основните неща, когато планирате да пътувате към някоя екзотична дестинация е да си направите редица ваксини. За съжаление обаче все още не съществува ваксина, която да ви предпази от опасния вирус денга.
Това е един от множеството рискове, които крият екзотичните пътувания, посочва специалистът.

Припомняме, че близка приятелка на известния тв водещ и геймър – Руми Иванова сподели, че няколко дни преди Роро да постъпи в болница, е разговаряла с него.
От нейния разказ става ясно, че Роро е споделил, че се чувства зле, което означава, че положението му наистина е било доста тежко. Той обаче до последно отказвал да приема медикаменти. Може би това също е допринесло за скоростното влошаване на състоянието му.

Негови близки и познати коментират, че понякога инатът може да ти изиграе доста лоша шега, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар