Близка на Роро Кавалджиев направи шокиращи разкрития за смъртта му

Гласувайте за статията

Близка на Роро Кавалджиев шокира с разкритията си за смъртта му

Дни след внезапната кончина на Роро Кавалджиев негова близка направи разтърсващи разкрития. Тя сподели пред „Уикенд“, че  радио водещият през последните бил обзет от една мания. Той се запалил по спиритуализма. Постоянно говорел пред приятелите си за другия свят, който е далече от тази, който всички обитаваме.

Роро Кавалджиев много искал да отиде в Отвъдното, за да провери нещо, което тук не може да направи. Неговата цел била да пътува до другия свят и след това да се върне отново към земния си живот. Пред близките си той се похвалил, че ще постигне това благодарение на контакта си с известни магове.

Приятелката на брадъра споделя с мъка, че той най-после е постигнал целта си – пренесе се в Отвъдното.

Желанието му да пътува до там било провокирано от внезапната кончина на неговия баща през 2010 година. Роро Кавалджиев си отиде с мисълта, че баща му е издъхнал сам и неразбран.

Във ВИП Брадър той сподели, че майка е приела изключително тежко смъртта на неговия родител. Там Роро каза още, че от десет години не говори с родителката си. Но след приключването на формата отношенията им се позатоплили, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Роро Кавалджиев дори планирал почивка с майка си след затоплянето на времето. Той има брат и сестра, с които също не е бил в добри отношения.

Близка на Роро Кавалджиев шокира с разкритията си за смъртта му

Близка на Роро Кавалджиев шокира с разкритията си за смъртта му

Близката на радио водещия не изключва вероятността причината  за смъртта му да е вирус. Но е убедена, че в основата на всичко това стоят непрестанните му срещи с магове и многобройните му опити да се свърже с Отвъдното.

С много мъка тя споделя, че е загубила не само свой роднина, но и един от най-добрите си приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар