Графа разплака Поли Генова в „Гласът на България“

Гласувайте за статията

Графа и Поли Генова на дуел в „Гласът на България“

Графа и Поли Генова си спретнаха труден дуел в „Гласът на България“. Популярния изпълнител и колежката му се оказаха на нож, заради младеж. В желанието си да докажат, че са най-добрите ментори, двамата дори се скараха. И резултатът бяха сълзи в очите на певицата.

Графа силно засегна Поли с думите „Бъди по-искренна! Обещай повече“. И макар певицата да запази самообладание, тя бе силно разтърсена от изказването му. „Това е игра, не приемай нещата сериозно“, заяви Графа. Самият той обаче се извини на певицата, защото се почувства виновен заради нея.

Самата Поли Генова има зад гърба си доста богат сценичен опит, но коментара на близък приятел сериозно я засегна. Иван Лечев и Камелия се въздържаха от коментари в спора, но със сигурност се стреснаха от кавгата между двамата.

В крайна сметка участникът избра Графа, а музикантът след това се извини на Поли Генова. И въпреки че двамата знаят, че състезанието е просто игра, явно приемат по-насериозно закачките помежду си.

Освен драмата между тях, малко по-рано друго събитие предизвика бум на формата. Тийн певицата Симона Загорова също се реши да участва и успя да зашемети жури и публика.

Дъщерята на Глория отдавна е изявена певица и има доказан талант. Освен това красавицата има няколко песни зад гърба си и доста покани за участия.

Каква е причината любимката на тийнейджърите да влезе във формата, все още е загадка. Популярност не й липсва, нито пък клубни участия. Но пък за сметка на това, вероятно се надява тук да покаже на всички, че наистина има талант. И далеч не разчита на имената на родителите си, за да успее в кариерата.

Поли Генова и Графа в остър дуел в "Гласът на България"

Поли Генова и Графа в остър дуел в „Гласът на България“

Дали младата звезда ще успее да убеди публиката, предстои да видим. Междувременно обаче ще воюва с едни от най-добрите таланти в цяла България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар