Съмнителни процедури за разкрасяване могат да ви обезобразят (ШОК снимки)

Гласувайте за статията

Евтни процедури по разкрасяване сериозно могат да ви обезобразят, внимавайте на кого  и къде се доверявате

Процедури по разкрасяване, които включват поставяне на ботокс или филъри сериозно могат да застрашат здравето. А защо не и понякога живота.

За това алармира д-р Снежана Атанасова. Тя предупреждава, че съществуват некомпетентни лица в нерегламентирани кабинети. Които привличат клиенти с ниските си цени. А процедура извършена на двойно или тройно по-ниска цена трябва да е сигнал, че крие фатални опасности.

Според специалистката лицето на всеки човек е една от най-деликатните му части. Там се намират 40 мускула и безброй кръвоносни съдове и нервни окончания. Те могат фатално да бъдат засегнати ако човекът, който прави интервенцията не е с медицинско образование.

Естествено, че неволна грешка може да извърши дори най-големият пластичен хирург или дерматолог. Но опасността е минимална. Ако пък случайно се случие бързата и правилна реакция може да се окаже решаваща за състоянието на пациента.

В повечето случаи човекът, който не е специалист се покрива или отказва да съдейства на пострадалия . Пациента остава без спешна помощ. Според статистиката има случаи на ослепяване след поставяне на филъри, предават от електронното издание tialoto.bg.

Една от най-често срещаните грешки, която се допуска е  извършване на процедура по поставяне на ботокс след осъществяване на зъболекарка такава. И то под една и съща упойка. Според медицинските стандарти за всяка една интервенция се използва отделно количество упойка. И това трябва да стане след няколко дена.

Вижте в нашата галерия шокиращи снимки на пострадали с тяхното изрично  разрешение!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар