Димитър Рачков с тузарски имот за 200 бона (Камери дебнат да не припари някой)

Димитър Рачков с тузарски имот за 200 бона (Камери дебнат да не припари някой)
3.5 (70%) 2 votes

Димитър Рачков се фука с луксозно имение, комикът пълни банковите си сметки с 5-цифрена сума всеки месец

Димитър Рачков е доста имощен спрямо другите си колеги. Комикът се скъсва от ангажименти и работа. За него говорят, че тъче по на няколко стана. Но знае за какво работи.

Преди известно време любимецът на публиката инвестирал 200 бона в строеж на къща на два ката в град Твърдица. Наследил парцел от баба си. Който се намирал до местно езеро.

Там Митко прекарвал свободното си време заедно с родителите си. Които живеят в Бургас. Но през уикендите ходели в Балкана да дишат чистия въздух и да се наслаждават на прекрасната природа.

Постояването на палата глътнало 100 хилядарки. А обзавеждането, в което се включвали подово отопление, камини и накъде без джакузи инвестицията скочила двойно. За да предпази замъка си от посегателство Рачков се подсигурил с най-надеждната охранителна система. Видеонаблюдението включвало 10 камери. Които били от най-висок клас. По всяко време актьорът можел да види на телефона си какво се случва с имота му, предават от електронното издание hotarena.net.

За да се грижи за дворните насаждения комедийният актьор наел местен градинар. А една от съседките му имала ключ. Влизала всяка седмица да почиства и да държи къщата в изряден вид. Точно тя алармирала преди време Рачков, че гризачи нападнали луксозния му имот. И той хукнал спешно да спасява имението от непредвидените нашественици.

Димитър Рачков бил на голяма почит в Твърдица. Местните го направили почетен гражданин. С мотива, че имал голяма привързаност към населеното място.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков с тузарски имот за 200 бона (Камери дебнат да не припари някой)”

  1. Човека е обществена личност, нормално да си сложи охрана на къщата и да следи за своята безопасност.

Добавете коментар