Деси Цонева втрещи присъстващите на погребението на Роро Кавалджиев (ФОТО)

Деси Цонева втрещи присъстващите на погребението на Роро Кавалджиев (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева за пореден път потресе всички

Деси Цонева потресе присъстващите на погребението на Роро Кавалджиев. Брадърката отново лъсна в епицентъра на скандала. Облеклото й изигра лоша шега. Щерката на покойния Митко Цонев забрави да си сложи колан.

Очевидно е допуснала грешка в стайлинга, залагайки на плитки дънки. Тя предизвика пълен потрес, излагайки на показ най-интимната част от своето тяло.

На траурната церемония брадърката се появи с дънки, свлечени до интимните й части. В резултат от това на показ лъсна не само дантеленото бельо на Деси Цонева, но и това, което е под него.

На всички присъстващи стана ясно, че щерката на покойния журналист е татуирала най-интимното си място. Свлечените й дънки разкриха разкриха голяма татуировка на цветя.

През последните месеци брадърката се стопи до неузнаваемост. Вероятно това е причината дрехите да й падат, пише БЛИЦ. Но все пак това не е оправдание да не се облече подобаващо за случая.

Този понеделник близки и приятели се взеха последно сбогом с Роро Кавалджиев. Радио водещият издъхна във ВМА, покосен от двустранна пневмония. Причината за смъртта му не е категорично установена. Лекарите са открили в тялото му странен вирус, непознат за тях.

Дни преди трагичния инцидент Роро се завърна от Бали. Там прекара две седмици заедно със свои приятели.

Деси Цонева за пореден път потресе всички

Деси Цонева за пореден път потресе всички

Хора от обкръжението му споделиха, че по време на престоя си на екзотичния остров той претърпял инцидент. Лодката му се преобърнала и паднал в мътните води на реката. Те предполагат, че точно тогава Роро Кавалджиев се е заразил с коварния вирус.

Част от неговите приятели са на мнение, че черна прокоба е отнела живота му. По време на почивката си на острова брадърът се срещнал с шамана Тура и дори отпил от отварите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар