Фики Стораро взе неочаквано решение

Фики Стораро взе неочаквано решение
3 (60%) 2 votes

Фики Стораро взе решение, с което изненада всички

Фики Стораро взе неочаквано решение. Само преди дни изпълнителят взриви мрежата с видеото, което сподели. На него ясно се вижда, че той е коленичил пред любимата си Гюлджан и я моли да стане негова съпруга. На събитието присъстват семействата на двамата влюбени.

Дни след като изпълнителят предложи брак на красивата туркиня, той се отрече от постъпката си. Преслава и другата му любима от „Пайнер“ Теди Александрова могат да бъдат напълно спокойни. Фики Стораро е свободен мъж. Това заяви самият той в интервю, което даде наскоро.

Синът на Тони Стораро заяви, че не е сгоден. Пред медиите той каза, че показаното на клипчето не е било официален годеж, а просто импулсивно решение и жест към красивата Гюлджан.

Изпълнителят сподели, че двамата се запознали преди три години. Любовта между тях пламнала от първия миг. Запознали се по време на негово участие в Брюксел. Тогава Фики бил заедно с колежката си Галена.

Той не скри, че се е влюбил в Гюлджан от първия. Още с първия поглед си казал, че това е жената за него.

Според запознати причината младият изпълнител да развали годежа си с красавицата е Преслава. Публична тайна е, че двамата изживяха страстна любовна афера.

Дори при гостуването си при Кристина Патрашкова, Фики Стораро заяви, че е срещнал любовта. Тогава той каза, че половинката му е много известна и затова предпочита да не разкрива името й.

Фики Стораро взе решение, с което изненада всички

Фики Стораро взе решение, с което изненада всички

Изпълнителят допълни, че тя е негова колежка. Всички се досетиха, че става въпрос за Преслава.

Макар и индиректно не веднъж Фики Стораро е признавал, че с добричлийка е изпитал нещо, което се случва само по филмите, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар