Роро умря от тайнствен вирус (Прокоба ли тегне над участниците в риалити форматите?)

Гласувайте за статията

Роро си отиде от вируса денга, Нончо Воденичаров от инфаркт, вижте и другите участници, които пострадаха

След като Роро ни напусна най-изненадващо в медийното пространство се носи слух, че проклятие тегне над участниците в риалити форматите.

Синът на Вили Кавалджиев,които участва във ВИП Брадър почина внезапно след като кратко боледува. Версията за смъртта му е, че е пипнал вирусът денга по време на пребиваването си на остров Бали. Той се предава комарите. Които се заразяват от животни. Треската протича леко. Но има и случаи когато може да се окаже фатална като при Роро.

Нончо Воденичаров се прости с живота по време на предаването „Сървайвър”. Кмета на Раднево е починал от масиран инфаркт. Сърцето му на издържало на натоварването при катерене по въже. 53 годишният мъж след мисията се хванал за сърцето и внезапно издъхнал пред очите на съотборниците си.

Още една от участничките в „Сървайвър” ни напусна в началото на тази година. Дерматоложката Саша Воскресенска  отнесе тайната от какво е починала със себе си. Но след нея остана стихче, с което предвижда сама собствената си смърт.

Победителят във „ВИП Брадър” Джино Бианкалана за  малко да се прости с живота си при инцидент с мотор. Любимецът на дамите пострада тежко при катастрофа. Щеше да остане прикован към леглото за винаги ако не бяха светилата на американската медицина. Изправиха го на крака. Но проходи с големи мъки след продължително боледуване и рехабилитация.

Ивайла Бакалово чупи крайник в „Къртицата”. На миската се наложи да прекрати участие в риалитито. За късмет травмата й не бе толкова тежка. Но за дълго я изкара от строя, предават от електронното издание hotarena.net.

Участникът в същия формат Стоян Бонев напусна играта пак заради супен крак. Индира Касимова стана жертва на ухапване от скорпион. Добре, че не получи алергичен шок. Който можеше да й коства живота.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар