Маги Малеева върти бизнес с боза (Вижте каква здравословна напитка продава)

Гласувайте за статията

Маги Малеева с доходоносен бизнес, бившата тенис звезда продава боза по здравословна рецепта

Маги Малеева след като приключи с кариерата си на тенисистка вложи пари в успешен бизнес. Бившата ни ракета номер 1 е намерила печеливша ниша. Произвежда боза по една уникална рецепта.

Магдалена Малеева не се притеснява, че питието от което печели куп пари е смятано за ориенталско. Тя е превърнала град Радомир в отлично място да развива успешния си бизнес. Там се намира фабриката й, която бълва тонове от бозата. Която е смятана за био продукт и носи името „Хармоника”.

Продукта се приготвял от лимец и ръж. За да е по-малко калоричен и подходящ за спортисти вместо захар се правел с подсладител. Което е малко спорно тъй като е известна вредата от изкуствените заместители на захарта. Но според най-малката сестра от клана Малееви нямало никакъв проблем за здравето.

Маги до толкова разработила печелившото си производство, че вече изнасяла зад граница бозата си. Даже имала поръчки и от Турция. Която се смята за родина на вкусната напитка.

Тенис звездата, която се намира в десетката на най-влиятелните бизнес дами харесала Радомир защото има отдавнашни традиции в производството на гъстата кафява течност. Даже там може да се види паметник на Бозаджията, предават от електронното издание hotarena.net.  Което го превръща в атракция за чужденците.

Бозата си Малеева препоръчва и на майки кърмачки. Защото не съдържала никакви консерванти. И за разлика от другите бози на пазара имала трайност само три дни. А не три месеца както е при останалите, които съдържат от Е-тата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар