Лъснаха тайните на Анита Мейзер

Лъснаха тайните на Анита Мейзер
5 (100%) 1 vote

Тайните на Анита Мейзер започват да излизат наяве

Тайните на осъдената за убийството на Николай Димов – Анита Мейзер започват да излизат наяве. В показанията си пред магистратите тя е споделила шокиращи факти от своя живот. Интересното в случая е, че в повечето истории присъства смъртта.

Анита Мейзер е споделила, че е дете на разведени родители. След официалното разтрогване на брака на родителите й, тя останала да живее при своя баща в село Пет могили, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

Скандалната миска споделила пред магистратите, че навремето е бил направен опит за убийство на баща й. Похитителите дори приготвили гроба му и го нападнали, докато се къпе. За щастие той успял да се измъкне и стигнал до полицията. Анита Мейзер предполага, че зад мократа поръчка стои втората съпруга на баща й.

Първата голяма любов на миската също приключила драматично. Момчето, с което имала за пръв път интимен контакт, загинало при автомобилна катастрофа. След случилото се силиконката дълго време страдала не само за него, но и за изгубената си чест.

След като научил за случилото се баща й я преместил да учи в Нови пазар. Първият съпруг на Анита Мейзер – Живко Желев също я напуснал. Десет години след като сключили брак той я напуснал заради домашната им помощница. От него Мейзер има дъщеря, която е родила през 1988 година.

Тайните на Анита Мейзер започват да излизат наяве

Тайните на Анита Мейзер започват да излизат наяве

По това време скандалната варненка е била в Германия. Тя признава, че там е работила като сервитьорка в заведението на почетния член на Политбюро Пенчо Кубадински. С него я свързал баща й, който по онова време въртял бизнес със заведения у нас и бил много близък с Политбюро.

Вторият брак на Анита Мейзер в Марк Мейзер също приключил с развод, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар