Джена изпадна в депресия

Джена изпадна в депресия
5 (100%) 1 vote

Бременната Джена се затвори у дома и не желае да излезе от там

Бременната Джена е неузнаваема. Пайнерката, която много скоро ще дари живот на първородното си дете, се затвори у дома. Бъдещата майка пусна котва в имението на свекър си, което се намира в Катуница. Там новото й семейство я гледа като писано яйце.

Изпълнителката е категорична, че ще излезе от дома си, едва когато трябва да роди детето си.

За последно тя е била забелязана навън преди три седмици. Тогава изпълнителката посетила столичен мол заедно със своята майка. Очевидци споделят, че бременната Джена се е променила до неузнаваемост. Но въпреки това тя била дегизирана и за миг не свалила тъмните очила.

Тя и майка й обиколили няколко магазина. Без особен интерес намръщената Джена разгледала набързо, това което се предлага в посетените от нея търговски обекти. Бъдещата майка напуснала мола без нито една покупка.

Запознати коментират, че вероятно зад отказа й да се показва навън стои драстичното покачване на теглото. От началото на бременността си досега изпълнителката е качила цели 19 кг, което според специалистите е над нормалното.

Бъдещата майка не се лишава от храна и това веднага се отразило на фигурата й. Но според близките й тя не е притеснена от този факт и е решила след раждането бързо да възстанови предишното си тегло.

Причината за депресивното състояние на изпълнителката е друга. Тя усилено си търси нов продуцент тъй като е решила да напусне „Пайнер“.

Бременната Джена се затвори у дома

Бременната Джена се затвори у дома

В основата на решението й е личното отношение на Митко Димитров към неговата фаворитка Преслава.

Заради добричлийката  Джена отказа да присъства на концерта по повод рождения ден на телевизия „Планета“. Тогава бъдещата майка се оправда с деликатното си състояние, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар