Нови шокиращи разкрития за трагедията с Роро Кавалджиев

Гласувайте за статията

Нова порция шокиращи разкрития за трагедията с Роро Кавалджиев видяха бял свят

Нови шокиращи разкрития за трагедията с Роро Кавалджиев изплуваха на бял свят. Лекарите са категорични, че вирус е причината за внезапната кончина на известния тв водещ. Но приятелите му са на друго мнение.

Дни преди да се случи най-лошото, брадърът преживял ужасяващ инцидент. Изпълнителят Илиян, който също е бил с него на Бали, сподели какво се е случило там.

Още с пристигането си там преживял нещо наистина екстремно, което едва не отнело живота му. Лодката на Роро Кавалджиев се преобърнала и той паднал във водата. Предполага се, че при потапянето си в мътните речни води той се е заразил с неизвестния за нашите медици вирус.

Още тогава радио водещият споделил с Илиян, че е видял смъртта й я е усетил близо до себе си.

Друг приятел на покойния Роро Кавалджиев сподели още нещо интересно. Последната вечер брадърът се държал много странно. Имал предчувствие, че нещо ще се случи. Споделил с приятелите си, че лошото ще отмине в началото на месец март.

Роро нямал никакво желание да си тръгне и приготвил багажа си буквално в последния миг.

Приятелите му са категорични, че не вирус, а черна прокоба го е отнела от тях. Както вече стана ясно по време на престоя си на остров Бали той посетил известния не само сред местните, но и сред сънародниците ни шаман Тура.

Нова порция шокиращи разкрития за трагедията с Роро Кавалджиев видяха бял свят

Нова порция шокиращи разкрития за трагедията с Роро Кавалджиев видяха бял свят

Българи, които са се срещнали лично с него, твърдят че той не е учител за какъвто се представя, а истински магьосник. Според местните шаманът се занимава с черни магии и напитките, които приготвя са изключително опасно.

Докато е бил при него, радио водещият отпил от магическите му отвари.

Шаманът нашумя у нас през 2000 година. Тогава и Ани Салич замина за екзотичния остров и направи филм за него, пише БЛИЦ.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар