Деян Донков затъна в дългове (Банката издирва нелоялния актьор)

0

Деян Донков е в черния списък с нелоялни клиенти на голяма родна банка

Деян Донков потъна в борчове, не плаща вноските си

Деян Донков затъна в дългове. Актьорът и половинката му Радина Кърджилова са част от черния списък с нелоялни клиенти на една от големите български банки.

Оказа се, че и двамата актьори имали кредити към дружеството, а в продължение на няколко месеца не изплащали вноските си навреме. Двойката или не си вдигала телефоните, или обиждала служителите, когато ги търсели да напомнят за дължимите суми.

Деян ДонковДонков и Кърджилова изтеглили много пари и си станали взаимно гаранти. Изглеждали надеждни и бързо успели да вземат хилядарките, защото предоставили бележки за постоянен доход от Народния и Военния театър, където работят, пише hotarena.net.

Тези доходи изглежда са крайно недостатъчни. Говори се, че Деян имал задължения и към свои колеги, които не успявал да връща. С появата на малкия Христо ситуацията станала още по-сложна. В същото време решиха и жилище да си купят, но си надценили възможностите, издават ги близките им.

Още повече, че в момента и двамата нямат участия в някакви хитови телевизионни поредици, от където да закрепят бюджета си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.