Край с турските сериали по Би Ти Ви, идват „Скъпи наследници“

Гласувайте за статията
Българска продукция на мястото на „Твоят мой живот“ от есента

„Уикенд“ разгласи края на турските сериали по Би Ти Ви от 8 часа вечерта. От есента мястото им ще бъде заето от българската продукция „Скъпи наследници“ – отбелязва изданието.

Новият български сериал „Скъпи наследници“ ще върви всеки делничен ден, но нямало да има нищо общо със сапунките, с които зрителят е свикнал да го обливат обилно в този часови отрязък. Снимало се като за кино, а историята била такава, че да се хареса и на хората в градовете, и на тези, които живеят на село.

Според мълвата се разказва за роднините на богат българин, които трябва да разделят наследството му след неговата кончина. За да получат своя дял обаче, трябва да изпълнят определени мисии, който той им е възложил. В главната роля била жена, която не е актриса по професия, но се справяла много добре пред камерата.

В „Скъпи наследници“ обаче са ангажирани едни от най-големите български звезди, част от които вече са участвали в сериали по телевизията. Сред тях са Филип Аврамов, Цветана Манева и Георги Кадурин.

След „Твоят мой живот“ идва „Кьосем“

Докато обаче дойде време за „Скъпи наследници“, зрителите ще трябва да се задоволяват с турския сериал „Твоят мой живот“, който за момента има отличен рейтинг. След края му се задава друг турски сериал „Косем“, който разказва за живота на една от най-влиятелните жени на средновековна Европа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар