Борислав Комсийски призна за Надя на погребението на Роро

Борислав Комсийски призна за Надя на погребението на Роро
5 (100%) 1 vote

Борислав Комсийски за първи път призна за Надя

Милионерът Борислав Комсийски и Надя Иванова за първи път признаха любовта си. Напук на слуховете, че след края на „ВИП Брадър“ милионерът се е повлякъл след Емануела, двамата са само приятели.

Самият Борислав призна, че в Къщата за кратко си е паднал по певицата, но доста бързо установил, че като характери не си подхождат. И вместо това, двамата предпочели да запазят приятелството си, вместо да се впускат във връзка, от която няма да излезе нищо.

Малко след това Боби се ориентирал към Надя от „Елит“. Бившето гадже на Андрей май се оказа точната жена за него. За връзка между двамата загатваха и общите им снимки в последно време. Двамата обаче винаги бяха в компанията на други хора. А последно Боби бе с Глория и Роро на Бали.

Пак на погребението на Роро, двамата разкриха любовта си. Те се появиха заедно и близостта им не остана скрита. За всички стана ясно, че Надя е с Боби, още повече, че през цялата служба той нежно я подкрепяше.

Иначе милионерът си падна по тв водещата още във „ВИП Брадър“. Според слуховете обаче връзката им останала тайна, тъй като Надя е приятелка на продуцентите.

Преди да се събере с Боби Комсийски, Надя имаше дългогодишна връзка с Андрей Арнаудов. Двамата дори работеха заедно по проекта „Папараци“, но след раздялата им тя се покри от всички.

За последно тя се появи във „ВИП Брадър“, където бързо се превърна в една от най-атрактивните и провокативни звезди. За съжаление Емануела бързо успя да я засенчи пред зрителите, но не и в сърцето на Боби.

Откакто са заедно, двамата почти не се разделят, а напоследък съжителстват и като семейство. Задава ли се обаче сватба е твърде рано да се каже.

Борислав Комсийски и Надя признаха, че са заедно

Борислав Комсийски и Надя признаха, че са заедно

Още повече, че никой от двамата не бърза да се хвърля в огъня отсега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар