Прокоба в основата на трагедията с Роро Кавалджиев

Прокоба в основата на трагедията с Роро Кавалджиев
5 (100%) 1 vote

Най-тиражираната версия за смъртта на Роро Кавалджиев е смъртоносен вирус

След трагедията с Роро Кавалджиев се появи версия, че причината за внезапната му кончина е свързана с екзотичен вирус. Както вече стана ясно, малко преди да го сполети най-лошото известният тв водещ се е върнал от почивка на остров Бали. В компанията на приятели той прекарал цели две седмици там.

Лекарите, които до последно се бориха да спасят живота на известният радио водещ, твърдят че причината за кончината му е двустранна пневмония, предизвикала полиорганна недостатъчност.

Но освен това те са се натъкнали и на още нещо, което се е оказало напълно непознато за тях. Медиците са открили в тялото на брадъра непознат за тях вирус.

Приближени до починалия внезапно тв водещ, разкриха истината за трагедията. Те са категорични, че не вирус, а тъмна прокоба е убила Роро Кавалджиев.

По време на престоя си в Бали единствен той от цялата компания се престрашил да посети известния тъмнокож магьосник И Густи Агунг Нгора, който е изключително популярен сред БГ знаменитостите, разбра Хот арена.

Магът е познат още като Учителя Тура и известните българи, които почиват на Бали, не пропускат възможността да го посетят. Твърди се, че той приготвя отвари от съставки, които придават свръхсила на простосмъртните.

Приятели на Роро Кавалджиев разкриха истината за трагедията с него

Приятели на Роро Кавалджиев разкриха истината за трагедията с него

По време на посещението си при него Роро Кавалджиев отпил от отварите, които приготвя той. Приятелите му са убедени, че точно тези течности, на които се придават свръхнормални качества, са го убили.

Посещението на покойния радио водещ при страшния шаман продължило цели 4 часа, разкриха приятелите му. Те го предупредили да не ходи при него. Но Роро Кавалджиев бил категоричен и не ги послушал, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар