Нова версия за смъртта на Роро попари близките му!

Нова версия за смъртта на Роро попари близките му!
2 (40%) 1 vote

Това е последната версия за случилото се с Роро Кавалджиев!

Изскочи нова версия за смъртта на Роро. Припомняме, че усмихнатия музикален водещ си отиде от този свят в петък. Той почина във Военната болница в София.

Синът на Вили Кавалджиев е бил приет в доста тежко състояние и е изпаднал в кома. Лекарите обаче не успяха да го спасят. Според диагнозата той е починал заради полиорганна недостатъчност.

Роро

Ето какво разкриха за трагедията с младия Роро

Като причина за смъртта му се сочи близкоизточен вирус. Бившият брадър е изкарал няколко дни в дома си и в тежко състояние е пристигнал в болницата.

Неговата близка приятелка Руми Иванова сподели, че дни, преди да влезе в болницата се чули. Той й се оплакал, че се чувства много зле.

„А Роро никога не се оплакваше”, твърди тя. Двамата работили не само в една и съща медия. Но споделяли и едно общо правило. А то било, че не използвали никакви лекарства за лечението си.

Това приятелката на Роро сподели в студиото на Нова телевизия. Според нея трагедията е доста нелепа. И не може да се побере в кожата си от яд, че заради единия инат не е взел навреме мерки и лекарства.

Тя разказа още, бе по време на рафтинг в Бали е бил около тридесетина секунди под водата. Тогава много се уплашил.

„Все си мисля какви ли не вируси е имало в тази вода”, допълни и Кака Лара.

Според доц.д-р Атанас Мангъров, специалист по инфекциозни болести в Бали наистина може да се пипнат различни видове тропическа треска, като на първо място е познатата денга. По думите му болестта се предава от ухапване на комари.

„Голяма част от тези болести са непознати за нашите ширини. Понякога е проблем да се направят изследване на такива зарази. Няма и тестове. Но дори и да се направят, понякога на болестта не може да се повлияе”, призна специалиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар