Съсипаха жената на Зуека: Ани Вичева не спира да плаче! (от сватбата живее в кошмар)

Гласувайте за статията

Жената на Зуека Ани Вичева живее в кошмар от сватбата насам!

Сватба като в приказките – това подари Васил Василев – Зуека на своята любима Ани Вичева преди броени месеци. Двамата са заедно от години като Ани го дари с прекрасен син. Именно заради любовта си към нея Зуека се разведе с дългогодишната си съпруга Нина Димитрова, с която имаха 20-годишен брак.

На пръв поглед всичко в семейството на екранната половинка на Димитър Рачков върви по мед и масло. Истината обаче се оказа друга и тя е, че от сватбата насам Ани Вичева живеела в кошмар. От който иска, но не може да се събуди.

Зуека

Жената на Зуека е потресена от злобата и завистта на мнозина

Разбира се, вината за това не е нито на Зуека, нито на някой от обкръжението им. Ани Вичева се разстроила и отчаяла силно от коментарите, които заляха нета от сватбата насам. Макар да се опитаха да пазят събитието в тайна и да не публикуват снимки, такива лъснаха на яве.

А завистливи и злобни потребители по форумите (разбира се, анонимни), се заеха да направят живота на булката тъмно черен. „Какво ли не прочете, милата, по свой адрес. Сравняваха я с прасе, с кит, с хипопотам, със селянка. Позорно е какви прости и елементарни хора живеят в тази държава. Но всичко опира до завист. Завист, че някой е щастлив, обичан и си гледа живота, без да пречи на останалите. Защото това правят Ани и Васко“, бесни са техни познати.

Зуека правел всичко, за да накара половинката си да не чете интернет сайтовете и да не обръща внимание на простаците. Но като всяка жена, при това млада, Вичева не можела да се примири с цялата помия, която зли душици се опитаха да излеят върху нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар