Антония Петрова изрева: Бередин я постави на колене с това решение! (миската едва не припадна)

Антония Петрова изрева: Бередин я постави на колене с това решение! (миската едва не припадна)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова изпадна в ступор, Бередин я накара сама да си говори!

Бившата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова напоследък живее в страшен стрес. Тя била на път да започне и сама да си говори, след като екс благоверният й Александър Бередин „кротко“ й съобщил решението си.

А то е да не се развежда с нея. И точка по въпроса. Няма подпис, няма развод… Не си мислете обаче, че руският милионер прави това от носталгия или от още неугасналата си любов към Антония Петрова. Любовта му е угаснала отдавна и дори не я и помни.

Антония Петрова

Бередин накара Антония Петрова да вие от яд

Инатът му по отношение на развода си има една единствена причина и тя е да вгорчи живота на бившата си. Бередин от месеци се хилил пред приятели и се заричал, че ако не подлуди Тоца, та на!

Миската редовно му звъняла по телефона и му проглушавала ушите с писъци и скандали да й даде заветния развод, но всичко било напразно. Александър Бередин все пак й оставил една възможност. Той поискал тя да му върне всички бижута, които й е подарил през годините. И чиято обща стойност възлиза на три милиона лева.

Разбира се, Антония Петрова няма как да направи това. Първо, защото не е луда да се раздели с толкова пара накуп. И второ, защото вече била продала солидна част от бижутата, а парите чевръсто профукала.

Ако не получи развод обаче, Тоца няма как да се омъжи повторно. Дори и да й излезе късметът и пак да удари някой богаташ. Очевидно Бередин е помислил за всичко и в момента живот си живее, на гърба и опънатите нерви на бившата си.

„Добре му е сега. Има време за себе си, пътува с приятели и се среща с далеч по-млади и красиви жени от Антония. А най-много време отделя на двете си дъщери, които също не я харесваха“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар