Ваня Костова препоръча диетата си (Вижте как отслабва )

Ваня Костова препоръча диетата си (Вижте как отслабва )
3 (60%) 1 vote

Ваня Костова свали 5 кила само за седмица, вижте новият й режим за отслабване

Ваня Костова отдавна има проблеми с теглото. Певицата пробва всякакви начини да свали излишните си килограми. Тя попаднала на диета, с която само за седмица се разделила с 5 кила.

Ваня препоръчва на своите приятели да пробват новият режим. Тя знае какво е да се чувстваш зле в собственото си тяло. Затова разкрива тайната на бързото си отслабване, предават от електронното издание blitz.bg.

Диетата й се базира на разделното хранене. Всеки ден се яде само един вид храна.

Първи ден: Този ден се ядат само плодове. Единственото, което не се разрешава е бананът. Ако сезонът позволява най-добре е да се консумира диня.

Втори ден: През втория ден се ядат само зеленчуци. Които могат да бъдат приготвени както ви харесва – сурови, варени, печени или задушени. Забранени са само царевица и боб. Разрешени са колкото и да е чудно и картофите.

Трети ден: Тука се смесват храните от предните два дена. Единственото условие е, че не трябва да се консумират заедно. Ако на закуска хапнете плод нека обядът да е зеленчуков.

Четвърти ден: Това е денят през който може да ядете само банани. Разрешени са осем на ден. Може да добавите и кисело мляко, но само обезмаслено.

Пети ден: През целия ден похапваме пилешко или пуешко месо. То може да се гарнира единствено с домати.

Шести ден: Денят е подобен на предходния. Пак пилешко месо, но могат да се добавят и други зеленчуци. Естествено без боб и картофи.

Седми ден: Този ден е наречен супен. Ядат само супи, но леки.

По времето на диетата е необходимо да се приемат големи количества вода.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар