Фики Стораро хвърли бомбата за Гюлджан (Вижте какво каза за нея)

Гласувайте за статията

Фики Стораро хвърли бомбата за връзката си с красивата Гюлджан

Фики Стораро проговори за отношенията си с красивата Гюлджан. Той опроверга твърденията, че двамата са приятели от детството. Изпълнителят сподели, че двама се запознали преди три години. Но от първия миг той разбрал, че тя е жената, с която желае да прекара живота си.

Наследникът на Тони Стораро сподели пред „България днес“, че двамата се запознали в Брюксел. Това се случило по време на негово съвместно участие с Галена. Гюлджан била сред присъстващите. Още от първия миг между нея и Фики Стораро прехвърчали искри. Той не крие, че се е влюбил в нея от първия миг.

Изпълнителят сподели още, че красивата му половинка е изпитала същото по време на първата им среща. Певецът коментира и изказването на своя баща. Наскоро Тони Стораро заяви пред медиите, че на Фики все още не му е време за жена и единственото, към което трябва да се съсредоточи е кариерата му.

Младият изпълнител сподели, че винаги се е вслушвал в съветите на родителя и ще го направи и този път. Фики Стораро добави, че съветите на баща му винаги са били от полза за него, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

На въпроса как си представя бъдещето той отговори, че ще в момента е насочил цялото си внимание към кариерата. Но не скри, че си се представя като баща най-рано след година.

Фики Стораро заяви, че си се представя като баща най-рано след година

Фики Стораро заяви, че си се представя като баща най-рано след година

Наследникът на Тони Стораро каза, че засега не бърза със сватбата, но и това ще се случи в даден етап от живота му. Той сподели, че все още не е предложил официално брак на Гюлджан. Пръстенът е бил просто символичен подарък.

Само преди дни Фики Стораро разпространи в мрежата клипче, на което се вижда, че подарява пръстен на Гюлджан, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар