Какво се случва с Мария Игнатова и Димитър Рачков? (Скандално фото)

Какво се случва с Мария Игнатова и Димитър Рачков? (Скандално фото)
4 (80%) 1 vote

Мария Игнатова лъсна в скандална близост с атлетичен мачо

Какво точно се случва с Мария Игнатова и Димитър Рачков вълнува не само техните фенове, но и колегите му. Но и двамата все още не дават отговор на този въпрос. Междувременно се появиха твърдения, че връзката им е приключила окончателно.

Досега нито един от тях не е дал обяснения по повод тези твърдения. Преди дни Мария Игнатова потвърди слуховете, макар и не директно. Тя демонстрира скандална близост с атлетичен мачо. Това се случи на партито по повод юбилея на Маги Халваджиян.

Комикът не се появи на него. Мария Игнатова беше сред присъстващите, които най-силно се набиваха на очи. Причина за това беше поведението на блондинката, която цяла вечер не спря да флиртува с цирковия артист Енчо Керязов.

Цяла вечер красавицата не се отлепи от него. Но освен наздравиците двамата не спряха да си разменят и предизвикателни погледи, коментират присъствали на купона.

Мария Игнатова и атлетичният й партньор привлякоха вниманието към себе си и когато се появиха на дансинга, за да танцуват на романтична балада. Тогава двама демонстрираха още по-близки отношения. Повече от ясно е, че връзката на Мария Игнатова и Димитър Рачков е приключила, коментират присъствали на събитието.

Факт е, че комикът не уважи събитието. Маги Халваджиян също остана учуден от отсъствието му и цяла вечер се питаше къде е той.

Мария Игнатова скандално близка с Енчо Керязов

Мария Игнатова скандално близка с Енчо Керязов

Освен Димитър Рачков, на партито не присъства и Зуека, въпреки че неговото отсъствие беше напълно оправдано. Той замина на меден месец със съпругата си.

Водещ на събитието беше Ненчо Балабанов. И той беше единственият, който се чувстваше пренебрегнат. Докато колегите му се забавляваха, той трябваше да работи и да се грижи за доброто им настроение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар