Асен Блатечки изригна срещу Диляна Попова, този път тя прекали! (скандалът е чутовен)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки дълго търпя, но накрая не издържа и скочи срещу Диляна Попова!

Мирните и кротки отношения между Асен Блатечки и Диляна Попова са на път да приключат и то за дълго време. Причината за това е в актьора, който не успя да сдържи нервите си и изригна срещу майката на второто му дете Борил.

Именно малкият Борил е в основата на скандала между родителите си. Както знаем, манекенката замина отдавна на ваканция в Африка с приятели. И редовно публикува снимки от чудни плажове, кристални води и невероятни залези.

Асен Блатечки

Асен Блатечки скочи на Диляна Попова, бесен е, че си е зарязала детето

Дотук добре, само че Асен Блатечки смятал, че е било редно вече да се е прибрала в България. И не за друго, а за да си гледа детето. Което към момента било оставено на грижите на родителите й в село Гулянци. Сестра й също помагала в отглеждането на малчугана и Диляна била напълно спокойна.

Таткото Асен Блетечки обаче, типично като тъмен балкански субект, бил убеден, че мястото на всяка майка е до детето й. Особено, когато то е още толкова мъничко. Затова от седмица насам не спирал да звъни на Диляна Попова по телефона и да я заставя да се връща обратно.

Инатлива и свободолюбива по природа, Диляна не му останала длъжна и заявила, че след като не живее с тях двамата и не са семейство, не може да й се бърка в решенията. Така се разразил невероятен скандал, който завършил с взаимни обиди и крясъци.

Близките на Диляна също са на нейна страна и не пропускат да захапят Асен Блатечки, който напусна нея и бебето, още преди да се е родило. За да се върне при съпругата си Катерина Горанова и дъщеря им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар