Наталия Симеонова на спешна диета: Виж какъв ултиматум й поставиха! (още подробности)

Наталия Симеонова на спешна диета: Виж какъв ултиматум й поставиха! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Наталия Симеонова отдавна вече не е в публичното пространство и това я мъчи!

Феята на любовта и доброто Наталия Симеонова е изпаднала в тежка депресия, откакто не е на екран. Припомняме, че предаването, в което тя вложи сърце и душа „Предай нататък“, беше отрязано от ефира на Би Ти Ви.

А бившата жена на Денис Ризов остана без работа. Тя се надяваше да започне да води предаването за ремонтиране на жилища. Което обаче в последния момент бе „връчено“ на колежката й Мария Силвестър.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова трябва спешно да се вземе в ръце, ако иска отново да се върне на екран

Наталия Симеонова едва не ревнала с глас, когато научила, че Мария Силвестър е била предпочетена пред нея главно заради визията си. Няма как да отречем, че брюнетката е доста атрактивна и се радва на перфектни мерки.

А екс любимата на Денис Ризов трябвало да чуе, че отдавна вече се е занемарила и ако не се вземе в ръце, скоро няма да може да си намери работа. Освен ако Денис не се реши да финансира лично специално решено за нея предаване.

Близки до Наталия Симеонова разкриха, че тя е получила ясен ултиматум от бившия си работодател и той е да отслабне час по-скоро. Водещата се нуждаела от наистина спешна диета, с която да влезе във форма. Формата, която изгуби веднага след раздялата си с Ризов преди години.

„Мина толкова време, откакто не са заедно, а тя продължава да се съсипва по него. Денис си гледа живота и пет пари не дава, а Нати явно е решила да я кара от ден за ден. Не може така, длъжна е да се стегне и да помисли най-после за себе си“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар