Фики Стораро направи скандално признание

Гласувайте за статията

Феновете на изпълнителя са крайно разочаровани

Поп-фолк изпълнителят Фики Стораро направи признание, с което втрещи всичките си фенове.

Със сигурност повечето от тях се чувстват обидени от начина, по който се отнася с тях.

Припомняме, че неотдавна Фики Стораро се обясни в любов на Гюлджан, посочвайки, че тя е неговата годеница. Това се случи в социалните мрежи. Певецът дори й подари годежен пръстен и се закле, че ще я обича до живот. „

Оказва се обаче, че всичко това е било пълен фарс. Днес Фики Стораро изплю камъчето и приза, че в това, което е демонстрирал има много малка доза истина.
Той разкри, че двамата с Гюлджан се запознали по време на негово участие в Брюксел. Фики бил придружаван от колежката си Галена на въпросното участие.

Фики Стораро

Феновете на изпълнителя са крайно разочаровани

Искрата на любовта пламнала и у двамата още след като си разменили първите погледи. Фики признава, че в момента, в който е видял Гюлджан си е казал, че това е неговата жена.
По-късно тя признала, че изпитва същите чувства към него.

При все, че мнозина останаха с впечатлението, че синът на Тони Стораро и Гюлджан, са се сгодили, истината съвсем не е такава.
Изпълнителят продължава с разкритията, посочвайки, че на 10 февруари имали концерт с баща му в Брюксел. Градът просто бил част от европейското им турне.

Фики споделя, че решили да се възползват от момента и поканил майка му, баба му и леля му да ги придружат. Основната цел била да ги запознае с Гюлджан и семейството й и да я представи официално като негова приятелка.

Вечерта била изключително емоционална и вълнуваща. Певецът решил да публикува видео от вечерта в социалните мрежи. На въпросното видео се вижда как той подарява пръстен на приятелката си. Именно поради тази причина почитателите му и медиите, са се подвели, че се е сгодил.

В заключение той заявява категорично, че слуховете, че чакат бебе нямат нищо общо с истината, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар