Нов обрат по случая с убийството на Георги Игнатов

Гласувайте за статията

Директорката на училището е в болнични от 24 февруари

Случаят с убития Георги Игнатов претърпя нов обрат.

Учител по английски от частната гимназия, пожелал името му да бъде запазено в тайна разкри скандална истина. Той сподели, че на МВР е бил предоставен списък с имената на всички ученици, които са отсъствали в деня, в който бе убит Георги Игнатов.

Скандалното в случая е, че този списък е бил предоставен на органите на реда няколко дни след убийството му. Във въпросния списък е фигурирало и името на Йоан Матев, който прободе с нож Георги Игнатов в Борисовата градина.

Георги Игнатов

Директорката на училището е в болнични от 24 февруари

Той бе категоричен, че твърдението, че в училището не се искат извинителни бележки няма нищо общо с истината. Преподавателят посочва, че на Йоан Матев специално е била искана извинителна бележка за 2 юни.
Учителят категорично отрече в „Езиков свят“ да са разпознали ученика си във видеото със самотния бегач.

Той недоумява и защо съдийката твърди, че преподавателите са коментирали помежду си, че въпросното момче е Йоан Матев. Преподавателят посочва, че няма как да са коментирали подобно нещо при положение, че кадрите са били много неясни и не са могли да разпознаят момчето.

Отхвърли категорично и мълвата, че на децата в училище е било забранено да подадат сигнал в полицията, че самотният бегач е Йоан Матев.
Според думите му директорката на учебното заведение Василка Николова не е прикривала никого.

От деня, в който тръгнаха обвиненията, че всички в училището са знаели, че Йоан Матев е убиецът на Георги Игнатов, Николова е излязла в болнични. От твърденията на колегите й става ясно, че тя се чувства много зле.

Припомняме, че Йоан Матев бе задържан за убийството на Георги Игнатов на 22 февруари. На практика полицейските власти са закопчали убиеца 20 месеца след жестокото престъпление. Сигналът, че именно Йоан е самотният бегач е бил подаден от приятелката на Георги – Лора Крашевска, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар