Полицейските власти във Варшава разкриха горещи факти около скандала с Елена Поптодорова

Гласувайте за статията

Бившият ни посланик в САЩ е платила доброволно глобата

Говорител на полицията във Варшава разкри горещи факти около скандала с Елена Поптодорова на летището в полската столица.

От там посочиха, че могат да потвърдят информацията, че българска гражданка е била заловена с крадена козметика от безмитния магазин. Инцидентът се е случил на 27 февруари около 16 ч. Те посочиха още, че заловената у нея стока, открадната от безмитния магазин е на стойност 1 600 злоти, което се равнява на 730 лева.

След като е била установена самоличността на извършителката – Елена Поптодорова е била задържана на територията на летището.
Тя е признала вината си и е върнала откраднатите вещи. След като доброволно е платила глобата, е била освободена, се посочва в официалния отговор на полицията в Полша, цитиран от „24 часа“.

Елена Поптодорова

Бившият ни посланик в САЩ е платила доброволно глобата

От варшавската полиция обаче не потвърдиха името на извършителката заради запазването на личните данни. Комисар на летището във Варшава също потвърди за ареста. Междувременно от Министерство на външните работи потвърдиха, че арестуваната наистина е Елена Поптодорова.

Непосредствено след инцидента тя разкри своята версия, след което сякаш изчезна вдън земя.
Както вече стана ясно според нейната версия, е била в магазина, когато телефонът й звъннал. Тъй като се обаждала майка й, а тя е тежко болна, Поптодорова побързала да излезе навън, за да говори. Така неволно взела козметиката със себе си, пише Блиц.

Въпреки щастливата развръзка обаче петното върху нея ще остане. Междувременно интернет пространството бе залято от вълна от коментари по случая. Асен Генов например написа, че поуката от цялата тази случка е, че не трябва да се разговаря с роднини, докато се пазарува.

Той дори съветва, ако ви сгащят в крачка, да „признаете“, че страдате от заболяване. Това не е срамно, а и много звезди са били залавяни в подобни ситуации, допълва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар