Бомба: Ето как Нели Рангелова поддържа изкусителната си фигура! (виж тук)

Гласувайте за статията

Нели Рангелова е една от най-красивите ни изпълнителки!

Естрадната легенда Нели Рангелова продължава да е красива и днес, дори когато не е вече първа младост. Мнозина дори са категорични, че е станала по-хубава и по-гореща от преди. Това обаче не се дължи само на силикона, който си сложи и на всички женски процедури, но и на хранене.

Именно с храненето Нели Рангелова успява да поддържа тялото си в перфектна форма и да е по-стройна и стегната от много 20-годишни девойки.

Нели Рангелова

Ето как Нели Рангелова поддържа тялото си

Тя не спазва конкретни диети, от които в повечето случаи ефектът е йо-йо. Затова пък отдавна се е насочила към принципите на разделното хранене. И гледа да се придържа към тях поне пет или шест дни в седмицата.

Нели Рангелова никога не смесвала картофи с ориз, пиле с картофи или каквото и да било друго месо с ориз. Хапвала повече свежи зеленчуци, дори и през зимата и нетлъсто месо, което може и да е свинско. Единственото условие е по него да няма тлъстини.

Веднъж седмично поне певицата се храни с риба, както и на две седмици си прави пречистващ ден, в който е само на чай, мед и вода. Сладкишите ги забравила отдавна и всеки път, когато се изкуши от нещо сладко, си казвала, че една минута в устата ще я мъчи месец по бедрата.

„Тя обаче всяка седмица си прави по един мръсен ден, в който си хапва от всичко, което й е забранено през останалите дни. Така хем си угажда и си доставя настроение с пица, дюнер или шоколад, хем не й се лепи. Въпросът не опира до строги диети, а на начин на здравословно мислене и хранене“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар