Тежки дни за Дани и Михаела от „София Ден и Нощ“! (виж какво ще се случи с тях)

Гласувайте за статията

Дани и Михаела от „София Ден и Нощ“ ще имат все повече проблеми!

Неразбории и неприятности в любовта ще има за почти всички съквартиранти в „София Ден и Нощ“ тази седмица. Сериалът ще се излъчва от вторник до четвъртък включително, тъй като в петък Нова телевизия ще заложи на шоуто „Аз обичам България“.

Най-трудно в „София Ден и Нощ“ ще бъде тези дни на Дани и Михаела. Двамата отдавна имат проблеми в общуването помежду си, а нещата изглеждат вече непоправими за момичето от Пловдив.

София Ден и Нощ

Неочаквани обрати и любовни терзания предстоят в „София Ден и Нощ“

Михаела е изпаднала в черна дупка и не вярва и на дума, изречена от Дани. Тя дори потърси опора и подкрепа в лицето на най-неподходящия човек Марио. Ще успее ли той да я вкара в леглото си и как Дани ще реагира на това, че Михаела е пренощувала една нощ в хостела с него, това тепърва ще разберем.

Ядовете с изгубения офис, драмите около Стела и спомените за старата любов на Дани към Рая допълнително ще нагнетят ситуацията и в един момент двамата ще решат, че всичко е безсмислено.

Има обаче и вариант да успеят да се разберат и чрез взаимни компромиси да останат заедно. Това ще стане само ако наистина се обичат, което ще узнаем ако гледаме предстоящите епизоди на сериала.

Любовни искри ще прехвърчат и между Галя и Бранко, а Стела ще се окаже в измислен от нея любовен триъгълник с още двама души. Недоразумението по-скоро ще предизвика смях, отколкото скандали, но какво ще бъде то – гледайте!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар